AKEAD ERP / POS / WOPER

Alle uw activiteiten op één platform

Gvision is de enige distributeur van AKEAD in België
We zijn trots om de exclusieve distributeur van AKEAD te zijn, een toonaangevende leverancier van uitgebreide bedrijfsoplossingen (BS), ERP- en POS-software. Dankzij onze samenwerking met AKEAD brengen we geavanceerde technologie naar bedrijven in België, waardoor ze worden voorzien van innovatieve tools om hun activiteiten te stroomlijnen, efficiëntie te verbeteren en succes te bevorderen.
Expertise en Betrouwbaarheid
Persoonlijke Diensten
Samenwerking met Wereldwijde Marktleiders

Welke modules biedt AKEAD aan?

Bedrijfsoplossingen (BS)
AKEAD BS is zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van het MKB en kleine ondernemingen. Deze commerciële softwareoplossing bestaat uit de volgende modules:
• Klanten / Leveranciers
• Inkoop / Verkoop (facturatie)
• Producten / Diensten
• Voorraad
• Productie
• Boekhouding
• Rapporten
Verkooppunt (POS)
AKEAD biedt ook geavanceerde Point of Sale (POS) software aan. Deze POS-software is ontworpen om de retailervaring te verbeteren door efficiënte en gestroomlijnde transactieverwerking, voorraadbeheer en verkooptracking mogelijk te maken. Met de POS-software van AKEAD kunnen bedrijven hun point-of-sale-operaties optimaliseren, waardoor een vloeiende en effectieve retailomgeving wordt gegarandeerd.
WOPER
AKEAD breidt haar mogelijkheden verder uit met speciale software voor magazijnbeheer, waarmee bedrijven een krachtig hulpmiddel krijgen om hun logistieke en voorraadprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Deze software is ontworpen om de efficiëntie van magazijnoperaties te verbeteren en biedt functies voor voorraadtracking, orderafhandeling en algemene magazijnorganisatie. Met de magazijnbeheersoftware van AKEAD kunnen bedrijven hun logistieke capaciteiten versterken en zorgen voor een soepel en effectief beheer van hun voorraad.
KIOSK
AKEAD integreert geavanceerde kiosksoftware in haar uitgebreide suite, waardoor bedrijven een krachtige oplossing krijgen voor interactieve en zelfbedieningskiosk systemen. Deze software is zorgvuldig ontworpen om een naadloze gebruikerservaring te bieden en taken zoals het ophalen van informatie, transacties en andere interactieve processen te vergemakkelijken. De kiosksoftware van AKEAD heeft als doel de klantbetrokkenheid te verbeteren en operationele efficiëntie te verhogen voor bedrijven in verschillende sectoren.

Meer weten over onze AKEAD oplossingen?

Meer dan 20 jaar expertise in IT