Infrastructure

GVISION helpt u bij het beheren en optimaliseren van uw IT-infrastructuur om betrouwbaarheid, beveiliging en efficiëntie te waarborgen. We zorgen ervoor dat uw bedrijf zich aanpast aan technologische ontwikkelingen, groei ondersteunt en een concurrentievoordeel behoudt in het digitale landschap.

Hier zijn onze infrastructuurdiensten.

Computer
Heeft u binnenkort IT-projecten? GVISION is uw betrouwbare partner voor al uw IT-behoeften. Of u nu overweegt om de hardware van uw organisatie te upgraden, een nieuwe infrastructuur op te zetten, of behoefte heeft aan deskundig advies op het gebied van IT-voorzieningen, GVISION heeft met partners zoals HP, DELL en Lenovo de ervaring, expertise en middelen om uw initiatieven te ondersteunen.
Servers & Opslag
Of u nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar efficiënte opslagoplossingen voor NAS, of een groot bedrijf dat behoefte heeft aan een robuuste en schaalbare serverinfrastructuur, GVISION is perfect uitgerust om aan uw behoeften te voldoen. Ons bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven van elke omvang, met een garantie voor onberispelijke ondersteuning en optimale gegevensbeheer- en opslagfaciliteiten.
Backup
Met de gegevensback-updiensten van GVISION en onze strategische samenwerking met Veeam, vertrouwt u de gegevensbeheer toe aan experts. We zijn ons volledig bewust van het cruciale belang van gegevens in het hedendaagse zakelijke landschap en we zetten ons in voor oplossingen die de veiligheid, toegankelijkheid en optimale herstelbaarheid van uw informatie waarborgen. Werk met ons samen om uw gegevens te beveiligen en gemoedsrust voor uw organisatie te waarborgen.
Netwerk
Het netwerk is het zenuwcentrum van alle IT-infrastructuren. Een slecht geconfigureerd en slecht gemonitord netwerk kan leiden tot storingen, wat de stabiliteit, beveiliging en algehele prestaties van het computersysteem van het bedrijf in gevaar kan brengen. Het is daarom van cruciaal belang om te investeren in proactief en deskundig netwerkbeheer om een soepele en betrouwbare werking van de volledige IT-omgeving te garanderen. Ons team van ervaren ingenieurs staat tot uw beschikking om u te helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van uw netwerken op een optimale manier.
Wi-Fi
GVISION is uw voorkeurspartner voor naadloze Wi-Fi-installaties in verschillende bedrijfstakken, waaronder bedrijven, cafés, restaurants, hotels en meer. We begrijpen de groeiende vraag naar betrouwbare en snelle draadloze connectiviteit in het digitale tijdperk van vandaag, en we staan klaar om bedrijven van alle groottes te helpen hun klantbeleving en operationele efficiëntie te verbeteren via snelle en beveiligde Wi-Fi-oplossingen.
Rackkasten en Netwerkbekabeling
De installatiediensten voor rackkasten van GVISION zijn essentieel voor bedrijven die hun IT-apparatuur veilig en betrouwbaar moeten opslaan en beheren. Rackkasten zijn ontworpen om een veilige, goed geventileerde en georganiseerde omgeving te bieden voor uw IT-apparatuur. Het ervaren team van GVISION kan uw bedrijf helpen bij het kiezen en installeren van de juiste rackkast op basis van uw behoeften.