Voorkom inbraken, ransomware en gegevensverlies met Sophos Endpoint.

De meest geavanceerde beveiligingsoplossing in de industrie.
Sophos Intercept X biedt ongeëvenaarde bescherming door geavanceerde aanvallen te stoppen voordat ze uw systemen beïnvloeden. Krachtige tools voor incidentdetectie en -respons (EDR) en uitgebreide detectie en respons (XDR) stellen uw organisatie in staat om verdachte activiteiten en aanwijzingen voor aanvallen te onderzoeken en erop te reageren.

Ready To Get Our Professional IT Support Solution ?

Get Every Single Updates

Prevent Breaches, Ransomware, and Data Loss with Sophos Endpoint

Easy to deploy and identify drifts in security posture, with strong protection enabled by default.

Top-rated protection with industry-leading results in third-party testing.

Voorkom inbreuken, ransomware en gegevensverlies met Sophos Endpoint.

Eenvoudig te implementeren en beveiligingslekken te identificeren.

Beoordeeld als eerste in alle tests.

Preventiegerichte benadering

Sophos Intercept X hanteert een allesomvattende benadering van de bescherming van eindpunten zonder afhankelijk te zijn van één beveiligingstechniek. Web-, toepassings- en randapparaatcontroles verminderen uw aanvalsoppervlak en blokkeren veelvoorkomende aanvalsvector. Kunstmatige intelligentie, gedragsanalyse, anti-ransomwarebescherming, bescherming tegen misbruik en andere geavanceerde technologieën stoppen bedreigingen snel voordat ze escaleren. Dit betekent dat IT-teams, vaak beperkt in middelen, minder incidenten hebben om te onderzoeken en op te lossen.

Anti-Ransomware

Intercept X bevat geavanceerde anti-ransomwaretechnologie CryptoGuard, die nieuwe varianten en nog niet eerder geziene ransomware blokkeert. CryptoGuard inspecteert de inhoud van bestanden om versleuteling en ransomware te detecteren die op uw netwerk actief is. Bestanden die zijn versleuteld door ransomware worden automatisch teruggezet naar een veilige status, ongeacht hun grootte of type, waardoor de impact op de bedrijfsproductiviteit wordt geminimaliseerd.

Anti-Exploit

Intercept X versterkt de basisbescherming die beschikbaar is in Microsoft Windows door maar liefst 60 exclusieve, vooraf geconfigureerde en aangepaste exploit-mitigaties toe te voegen. Intercept X beschermt tegen aanvallen zonder bestanden en zero-day-exploits door de gebruikte technieken langs de hele aanvalsketen te stoppen.

Contextgevoelige verdedigingen

Dynamische verdedigingen, een primeur in de industrie, automatiseren de bescherming die zich aanpast in reactie op actieve tegenstanders en hands-on-keyboard-aanvallen.

Adaptieve aanvalsbescherming

Adaptieve aanvalsbescherming activeert dynamisch versterkte verdedigingen op een eindpunt wanneer een "hands-on-keyboard" aanval wordt gedetecteerd. Dit voorkomt dat een aanvaller verdere acties onderneemt door het aanvalsoppervlak te verminderen, de aanval te verstoren en te beheersen, en waardevolle tijd te winnen om te reageren.

Kritieke aanvalswaarschuwing

Een Kritieke Aanvalswaarschuwing waarschuwt u als verdachte activiteit wordt gedetecteerd op meerdere eindpunten of servers. Het informeert alle beheerders in Sophos Central, geeft u informatie over de situatie en levert details over de aanval. U kunt reageren met behulp van Sophos XDR, hulp inroepen van uw partner of assistentie vragen aan het incidentresponsteam van Sophos.

Eenvoudig te installeren en te beheren

Sophos Central is het cloudgebaseerde platform voor het beheer van uw Sophos-producten. Onze aanbevolen beschermingstechnologieën zijn standaard ingeschakeld, wat betekent dat u onmiddellijk profiteert van de meest robuuste beveiligingsinstellingen zonder extra configuratie. Ook is gedetailleerde controle beschikbaar.

Accountgezondheidscontrole

Slecht geconfigureerde beleidsinstellingen, uitsluitingen en andere factoren kunnen uw beveiligingspostuur compromitteren. De Accountgezondheidscontrole identificeert afwijkingen in het beveiligingspostuur en hoogrisico-onderconfiguraties, waardoor beheerders problemen met één klik kunnen verhelpen.

Bescherm al uw apparaten

Krijg volledige bescherming voor al uw apparaten. SOPHOS werkt op uw desktopcomputers, laptops, servers, tablets en mobiele apparaten. Het is ook compatibel met alle besturingssystemen.

Detectie en Respons

Sophos Firewall past zich aan uw netwerk aan, dus u hoeft uw netwerk niet aan te passen aan uw firewall. U profiteert van alle functies, flexibiliteit en opties die nodig zijn om aan uw unieke omgeving te voldoen.

Endpoint Detectie en Respons

Aan de voorzijde: De eerste EDR ontworpen voor securityanalisten en IT-beheerders

Endpoint Detection and Response

Intercept X Advanced with XDR vous permet de poser n’importe quelle question sur un événement passé ou en cours survenant sur vos postes. Chassez les menaces pour détecter les adversaires actifs et maintenez l’hygiène de vos opérations de cybersécurité. Lorsqu’un problème est détecté, répondez à distance avec précision. Avec la protection la plus robuste, Intercept X stoppe les violations avant qu’elles ne se produisent. La solution réduit le nombre d’éléments à examiner pour vous faire gagner du temps.

Extended Detection and Response

Intercept X Advanced met XDR is de enige XDR-oplossing in de branche die de native beschermingen synchroniseert voor Endpoint, server, firewall, e-mail, Cloud en O365. Krijg een allesomvattend beeld van de omgeving van uw organisatie met de rijkste set aan gegevens en een diepgaande analyse voor de detectie, het onderzoek en de respons op bedreigingen, zowel voor toegewijde SOC-teams als voor IT-beheerders.

Extended Detection and Response

  • Correleer compromisindicatoren vanuit verschillende gegevensbronnen om snel een dreiging te identificeren, lokaliseren en neutraliseren.
  • Maak gebruik van ATP- en IPS-gebeurtenissen van de firewall om verdachte hosts te analyseren en niet-beveiligde apparaten binnen uw netwerk te identificeren.
  • Identificeer netwerkproblemen en de bijbehorende toepassing.
  • Identificeer onbeheerde, gast- en aangesloten apparaten (IoT) binnen de omgeving van uw organisatie.

Managed Detection and Response

Sophos MDR is een volledig beheerde dienst voor threat hunting, detectie en incidentrespons die integreert met Sophos en externe beveiligingscontroles. Het stelt een toegewijd beveiligingsteam 24/7 ter beschikking om de meest geavanceerde en complexe dreigingen op te sporen en te neutraliseren.

Managed Detection and Response

Threat Hunting: Proactieve 24/7 threat hunting door ons hoogwaardige team, gespecialiseerd in threat analysis. Bepaal het potentiële effect en het profiel van bedreigingen die op uw bedrijf zijn gericht.

  • Respons: Ons team voert namens u acties uit om bedreigingen te onderscheppen, in te perken en uit te schakelen, zelfs de meest geavanceerde.
  • Continue verbetering: Ontvang praktisch advies om de dieperliggende oorzaken van terugkerende incidenten aan te pakken, zodat ze zich niet herhalen.

Aanvullende beschermingslagen

Meer weten over onze Endpoint oplossingen?

Meer dan 20 jaar expertise in IT