(ALS) Uw eigen IT Dienst

Eén aanspreekpunt voor al uw IT-behoeften.

GVISION vereenvoudigt uw IT-behoeften door op te treden als uw interne IT-afdeling, waardoor het gedoe van het bellen van verschillende bedrijven voor hardware, software en andere problemen wordt geëlimineerd. We bieden proactieve ondersteuning aan onze klanten door IT-problemen te anticiperen en te voorkomen voordat ze zich voordoen.

ANTICIPEER! Want wachten tot het probleem zich voordoet, kan te laat zijn om het op te lossen

Diensten die wij leveren

Ondersteuning

Besteed uw IT-diensten uit aan GVISION en profiteer van de voordelen van samenwerken met een team van ervaren en gecertificeerde IT-professionals.

VoIP

Onze telefonieoplossingen kunnen u helpen om tot wel 50% te besparen op uw facturen.

Security

Zijn uw gegevens en netwerk veilig? Verzeker uw omgeving en de bescherming van uw gegevens met SOPHOS (een leider in cybersecurity).

Infrastructuur

Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij ondersteuning voor alle aspecten van uw IT-infrastructuur, waaronder computers, servers, opslag, back-ups en netwerken.

Microsoft

Als Microsoft-partner bieden wij een volledig scala aan diensten op het gebied van advies, implementatie, ondersteuning en training voor Microsoft-producten, waaronder Windows 365, Azure, Teams,…

ERP & CRM

Heeft u behoefte aan een CRM of factureringssoftware? GVISION biedt een uitgebreid scala aan software om u te helpen bij het optimaliseren van het beheer…

Hoe werken wij?

01
icon-demo11

Initieel onderzoek

02
icon-demo11

U kiest uw producten/diensten

03
icon-demo11

Implementatie

04
icon-demo11

Ondersteuning

FAQ

Welke diensten biedt GVISION aan?

Wij bieden een uitgebreid scala aan IT-diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Enkele van onze meest gevraagde diensten zijn proactieve beheerde of co-beheerde ondersteuning (samen met uw IT-afdeling), het ontwerp en de installatie van uw IT-infrastructuur (op locatie of in de cloud), beveiliging, evenals IT-audits en advies.

Hoe gaat GVISION om met cybersecurity?

Wij begrijpen dat de gegevens van uw bedrijf een van de meest waardevolle bezittingen zijn. Daarom nemen we cybersecurity zeer serieus. We maken gebruik van firewalls en detectiesystemen van SOPHOS (marktleider op het gebied van cybersecurity). We voeren regelmatig risicobeoordelingen uit en sensibiliseren uw personeel voor IT-beveiliging door middel van trainingen.

Wat zijn de responstijden van GVISION bij problemen?

We bieden verschillende contracten met verschillende Service Level Agreements (SLA’s) aan. Desalniettemin bieden we een premium supportpakket waarbij we kritieke problemen binnen 15 minuten aanpakken. Meer informatie over onze pakketten is hier beschikbaar.

Welke bedrijfstakken bedient GVISION?

We bedienen kleine, middelgrote en grote bedrijven in elke sector. Onze ervaren teams kunnen uw bedrijf helpen bij het verbeteren van uw IT-infrastructuur en het versterken van de beveiliging. We kunnen ook ondersteuning bieden aan uw interne IT-personeel op gebieden waar ze minder ervaring hebben. Hier vindt u een volledige lijst van sectoren waarvoor we al hebben gewerkt.

Enkele van onze klanten

Bent u klaar om een van onze oplossingen te kiezen?

Meer dan 20 jaar expertise in IT

Over Ons

GVISION vereenvoudigt uw technologische behoeften door op te treden als uw interne IT-afdeling. Focus op uw werk, wij richten ons op uw IT.

Abonneer u op onze Nieuwsbrief

Abonneer u om op de hoogte te blijven van de laatste IT-nieuwtjes, trends en inzichten.

Copyright @2023 GVISION. All Right Reserve.