Beveiliging

GVISION biedt professionele expertise aan om uw IT-omgeving te versterken en te beschermen. Onze oplossingen, op maat gemaakt, bieden uitgebreide bescherming tegen potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden, met als doel de beveiliging van uw infrastructuur te verbeteren.

Firewall

Onze Sophos firewall-oplossingen bieden uitgebreide bescherming, met functies zoals indringingspreventie en webfiltering. Deze apparaten zijn ontworpen om een veilige IT-omgeving te waarborgen door het netwerkverkeer effectief te beheren en te monitoren.

Door samen te werken met GVISION en te kiezen voor onze oplossingen gebaseerd op Sophos firewalls, kunt u vertrouwen op een krachtige bescherming tegen huidige en opkomende dreigingen in het cyberlandschap. Wij zijn toegewijd aan het leveren van volledige oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw organisatie op het gebied van IT-beveiliging.

Enpoint / Antivirus

Onze antivirusoplossingen voor eindpunten van Sophos bieden uitgebreide bescherming, met functies zoals proactieve detectie van bedreigingen, bescherming tegen schadelijke software en gecentraliseerd beheer van beveiligingsbeleid. Deze oplossingen zijn ontworpen om een veilige IT-omgeving te waarborgen door actieve bescherming van potentiële toegangspunten voor bedreigingen.

Door samen te werken met GVISION en te kiezen voor onze oplossingen gebaseerd op Sophos antivirus voor eindpunten, kunt u vertrouwen op een krachtige bescherming tegen huidige en opkomende dreigingen in het cyberlandschap. Wij zijn toegewijd aan het leveren van volledige oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw organisatie op het gebied van beveiliging van eindpunten.

Meer weten over onze Beveiliging oplossingen?

Meer dan 20 jaar expertise in IT