Computer en Hardware

Verhoog uw productiviteit door uw computerhardware te verbeteren.

Richt u op uw bedrijf, wij zorgen voor uw IT.
Kiezen voor GVISION betekent kiezen voor een toegewijd team van technische experts die uw tevredenheid als prioriteit stellen. Ons onderscheid ligt in onze capaciteit om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan uw behoeften, terwijl we uw budget respecteren. Start geen project zonder een offerte bij ons aan te vragen.
Expertise en Betrouwbaarheid
Gepersonaliseerde Diensten
Samenwerking met Wereldwijde Marktleiders

Onze Computerdiensten

Verkoop
GVISION biedt een uitgebreide selectie computers die zijn afgestemd op al uw behoeften, variërend van krachtige desktops tot laptops die dagelijks door uw medewerkers worden gebruikt. Ons gevarieerde assortiment staat garant voor snel, stabiel en veilig gebruik. Daarnaast werken we samen met wereldwijde marktleiders zoals HP, DELL en Lenovo om u de nieuwste en meest innovatieve producten aan te bieden.
Reparatie
GVISION biedt computerreparatiediensten, zowel ter plaatse als op afstand, waardoor we praktische en efficiënte ondersteuning kunnen bieden, evenals oplossingen op afstand die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze gekwalificeerde technici staan klaar om u te helpen bij het oplossen van hardware- en softwareproblemen om ervoor te zorgen dat uw systemen goed blijven functioneren.
Technische Ondersteuning
GVISION biedt een uitgebreid scala aan IT-diensten om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten. Deze diensten omvatten het volledige spectrum van IT, van het beheer en optimalisatie van uw computers tot het oplossen van specifieke technische problemen. Ons team van gekwalificeerde technische experts is toegewijd aan het leveren van professionele en gepersonaliseerde ondersteuning. U bent slechts één telefoontje verwijderd van de oplossing voor uw vraagstuk.
Asset Management
GVISION is uw voorkeurspartner voor het volledige beheer van uw IT-middelen. We blinken uit in het efficiënt toezicht houden op technologische hulpbronnen, variërend van computers en servers tot software en hardware. Onze diensten stroomlijnen uw IT-voorraad, wat zorgt voor optimale prestaties, kosteneffectiviteit en vereenvoudigd beheer van technologische middelen.
Gegevensherstel
GVISION biedt professionele gegevenshersteldiensten voor situaties van gegevensverlies als gevolg van hardwarestoringen of onbedoelde verwijderingen. Onze experts kunnen verloren of beschadigde gegevens herstellen van verschillende opslagapparaten, waarbij de veilige terugwinning van uw waardevolle informatie wordt gegarandeerd.
Onderhoudscontracten
Wij bieden onderhoudscontracten aan bedrijven, waarbij wordt gegarandeerd dat uw computersystemen regelmatig worden onderhouden en in optimale staat worden gehouden. Deze contracten omvatten vaak geplande controles, vervanging van hardware en prioritaire technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw activiteiten soepel verlopen.

Meer weten over onze Computer & Harware oplossingen?

Meer dan 20 jaar expertise in IT