Sophos Firewall

Veel meer dan een firewall

Versterk uw netwerkbescherming met ons geïntegreerde en uitbreidbare platform en beveilig uw hybride netwerken.

U ontvangt:

Onmiddellijke reactie op actieve bedreigingen

Krachtige bescherming en prestaties

Veilig werken vanaf elke locatie

Beheer in één console

De manier van werken is veranderd. Hoe zit het met uw firewall?

Versterk uw cyberbeveiliging.

Sophos Firewall is veel meer dan een firewall: het vormt het hart van het beste netwerkbeveiligingsplatform op de markt. Versterk en vereenvoudig uw cyberbeveiliging met één leverancier, één cloudbeheerconsole en één agent.

Sophos Firewall is uitgebreider dan welke andere firewall dan ook:

Automatische detectie en respons op bedreigingen

Stop actieve bedreigingen in hun tracks
Of u nu ervoor kiest om uw cyberbeveiliging zelf te beheren met Sophos Endpoint of Sophos XDR, of dat u Sophos vraagt dit voor u te doen met Sophos MDR, uw Sophos Firewall reageert geautomatiseerd op actieve bedreigingen. Ze verminderen de responstijd, van enkele minuten tot slechts enkele seconden, om bedreigingen tegen te houden voordat ze zich kunnen verspreiden:

Krachtige prestaties

De XGS-serie biedt verhoogde prestaties op alle prijsniveaus om de benodigde bescherming te bieden voor de diverse, gedistribueerde en versleutelde netwerken van vandaag.

Geoptimaliseerd door Xstream

Versnel en ontlast uw SaaS, SD-WAN en Cloud verkeer op hardwareniveau, en voeg TLS- en DPI-inspecties toe dankzij de geïntegreerde Xstream flow-processors.

Hoge-snelheid connectiviteit

Pas de al veelzijdige connectiviteitsopties van uw firewall aan met een breed scala aan aanvullende modules: hoge-snelheid koper, glasvezel, Power over Ethernet (PoE), 4G/5G en Wi-Fi.

Ontworpen voor prestaties

Van het kleinste instapmodel tot onze modellen voor grote ondernemingen en campussen, is elke firewall ontworpen om de meest veeleisende werklasten aan te kunnen dankzij een dubbele processorarchitectuur, ruim bemeten RAM-provisionering en krachtige SSD-opslag.

Xstream Bescherming

De Xstream-architectuur van Sophos Firewall beschermt uw netwerk tegen de nieuwste bedreigingen en versnelt het verkeer van uw SaaS-, SD-WAN- en Cloud-applicaties.

TLS 1.3 Decryptie

De intelligente inspectie van versleutelde TLS-stromen elimineert snel en effectief zichtbaarheidsproblemen. Het ondersteunt de nieuwste normen met talrijke uitzonderingen en handige point-and-click tools voor het opstellen van beveiligingsbeleid.

Diepgaande Pakketinspectie (DPI)

Blokkeer de nieuwste ransomware-aanvallen en gegevensinbreuken met de hoogwaardige DPI-engine, inclusief Next-Gen IPS, Webbescherming, applicatiebeheer, evenals geoptimaliseerde Deep Learning- en sandboxing-technologieën door SophosLabs Intelix.

Applicatieversnelling

Versnel uw SaaS-, SD-WAN- en Cloud-verkeer (VoIP, video en andere vertrouwde toepassingen) automatisch of via uw eigen beveiligingsbeleid, door ze op de FastPath Xstream te plaatsen om de algehele prestaties te optimaliseren.

Xstream SD-WAN

De nieuwste SD-WAN-functies van Sophos Firewall optimaliseren de prestaties, flexibiliteit en veerkracht van het netwerk.

Xstream FastPath Versnelling

Versnel de stromen van IPsec SD-WAN VPN-tunnels om optimaal gebruik te maken van de hardwarematige cryptografische mogelijkheden van de XGS-serie apparaten.

Prestatiegerichte Routing (PBR)

Optimaliseer automatisch de routing en herrouting van het verkeer op basis van de prestaties van de WAN-link (latentie, jitter, verlies) in realtime, zonder enige impact.

Orchestratie via point-and-click

Configureer eenvoudig complexe SD-WAN overlay-netwerken, in sterconfiguratie of volledig maasvormig, met volledige tunnel redundantie, in slechts een paar klikken.

Een pragmatische SASE-benadering, voor iedereen

Sophos neemt een pragmatische benadering aan ten opzichte van beveiligingsservices gehost in de cloud, waarbij de belangrijkste services worden geleverd die u prioriteit wilt geven voor uw externe medewerkers en filialen:

Cloudbeheer met Sophos Central

Sophos Central: het beste gratis en gebruiksvriendelijke cybersecurity-cloudbeheerplatform.

Eén console voor het beheer van al uw oplossingen

Sophos Central is de cloudbeheerconsole voor al uw Sophos-producten. Het omvat kosteloos het beheer van firewallgroepen.

Cloudrapportage

Sophos Central bewaart de loggegevens van uw firewall in de cloud met flexibele rapportagetools waarmee u uw netwerk in de loop van de tijd kunt analyseren en visualiseren.

Zero-touch-implementatie

Sophos Central maakt eenvoudige implementatie van nieuwe Sophos Firewalls mogelijk zonder dat u ze fysiek hoeft aan te raken.

Oplossingen op maat voor uw netwerk

Sophos Firewall past zich aan uw netwerk aan; u hoeft uw netwerk niet aan te passen aan uw firewall. U profiteert van alle functies, flexibiliteit en opties die u nodig heeft voor uw unieke omgeving.

Meer weten over onze Firewall oplossingen?

Meer dan 20 jaar expertise in IT